ספיישל שבועות בוילה

מצאנו עבורכם פתרון נהדר! לחגוג את חג השבועות הקרוב בוילה מהפנטת ביופייה, עם מטבח חלומי וארוחה חלבית כיד המלך שתרגש את כל המשפחה והחברים...

ספיישל שבועות בוילה: בואו לפנק את המשפחה בארוחה חלבית משגעת !

מצאנו עבורכם פתרון נהדר!  לחגוג את חג השבועות הקרוב בוילה מהפנטת ביופייה, עם מטבח חלומי וארוחה חלבית כיד המלך שתרגש את כל המשפחה והחברים...

חג השבועות הוא לא רק טעים וקליל, אלא במקרה הוא נופל על הימים החמים שבשנה ומהווה הזדמנות נפלאה לצאת לחופשה קצרה ומדליקה. מה דעתם למצוא וילות להשכרה יפהפיות, כפריות ופסטורליות שיהפכו את ארוחת החג שלכם לחופשה בפני עצמה?

חושבים שבועות חושבים גליל

כמובן שביתם של הגבינות, הביצים והפירות הוא הגליל המהפנט, אשר חוץ מלייצר חקלאות משובחת הוא גם בולט בכמות הוילות והצימרים הייחודיים אשר עוטפים אותו. בין אם מדובר בגליל העליון או התחתון, מגוון וילות בצפון יעשו עבורכם את העבודה ויספקו לכם אווירה גלילית נפלאה לחופשה משפחתית קסומה. לחגוג חופשת קיץ לא במלון אלא באחת מתוך מגוון וילות להשכרה יפהפיות זה הרבה יותר כיפי, אינטימי, חסכוני ומיוחד. תוכלו להצטלם וליהנות בחיק המשפחה לא רק מארוחת חג קסומה אלא מחופשה מצחיקה ובלתי נשכחת באווירה סולידית ואינטימית אך ורק בשקט הפסטורלי של הצפון, כשמגוון אטרקציות מיוחדות והנחות לחג השבועות מקיפות אתכם מסביב למתחם.

מה בתפריט?

אחרי שבחרנו וילה בצפון, בגליל או באזור מסוים, וידאנו שיש מטבח גדול ומאובזר, מספיק חדרי שינה לכולם, ומרווח מיוחד לחגיגת חופשת החג, אפשר להתחיל במשימה. מבלי לעבוד קשה מדיי, מצאנו עבורכם כמה מתכונים מלבד פיצות ולחמים מיוחדים, שתוכלו לשלב בשולחן החג שלכם...

סלט תרד חלבי עם אגוזים, אגסים ורוטב הדרים:

ספיישל שבועות בוילה: בואו לפנק את המשפחה בארוחה חלבית משגעת !

מצרכים:

לרוטב-

חצי כוס שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

כפית סוכר

כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפיות חרדל דיז'ון

הוראות הכנת הרוטב: את מצרכי הרוטב מוסיפים לתוך צנצנת קטנה, סוגרים את המכסה האטום ומנערים היטב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מניחים בצד עד שהסלט מוכן.

לסלט-

שליש כוס חמוציות מיובשות

בצל סגול בינוני פרוס דק דק

עליי בייבי תרד טריים לפי רצונכם

2 אגסים לא מקופלקים חתוכים לרבעים בלי הליבה (ניתן להשתמש בכל פרי אחר שאתם אוהבים)

2/3 כוס של אגוזי לוז או מלך קלויים...

הוראות הכנת הסלט:

כדי להפחית את טעמו של הבצל החי, הניחו את הפרוסות בצד הקערה קטנה עם מים קרים עד לגובה הבצלים למשך 30 דקות, ואח"כ סננו ויבשו על נייר.  בינתיים הוסיפו חמוציות עם 2 כפות מרוטב הסלט המוכן כדי לרכך אותן למשך 30 דקות הניחו בצד.

בקערה גדולה הוסיפו עלי תרד, בצלים, אגסים, ערבבו עם החמוציות ועם הרוטב, הוסיפו אגוזים קלויים והגישו. תוכלו להוסיף גבינה מעל כמו רוקפור, מלוחה ועוד...

מתכון נוסף:

תפוחי אדמה מוקרמים, המתכון המנצח!

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה

3 גביעי שמנת לבישול

50 גרם חמאה

1 בצל מטוגן

קופסה של פטריות חתוכות

3 כפות אבקת מרק פטריות

חצי כפית אגוז מוסקט

גבינה צהובה מגורדת

קצת מוצרלה מגורדת

הוראות:

רככו את תפוחי האדמה בתוך כלי פלסטיק סגור עם הקליפה, העבירו למיקרוגל ל- 15 דקות חימום. קלפו את תפוחי האדמה, חתכו לפרוסות או לקוביות כרצונכם. סדרו אותם בכלי הגשה המתאים לתנור.

הכינו את רוטב השמנת פטריות: סיר בנוני על להבה נמוכה, בשלו חמאה, בצל מטוגן, שמנת, אגוז מוסקט ופטריות... כשהחמאה נמסה והשמנת חמה הוסיפו אבקת מרק פטריות וערבבו היטב כדי שלא יהיו גושים. שפכו את הרוטב המוכן על תפוחי האדמה שבכלי באופן אחיד ופזרו מעל התפוחי אדמה גבינה צהובה ומוצרלה כפי שאתם רוצים.

הכניסו את הכל להקרמה בתנור על מצב גריל למשך כמה דקות, כשהגבינה מוקרמת ומזהיבה, הכל מוכן!

בהצלחה וחופשה נעימה!



מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך: